Nederlands English Deutsch
Het Spel

In 2006 kwam de eerste Frust8tor op de markt. Inmiddels is het 2012 en zijn we ruim 150.000 Frustr8tors verder. Tijd voor de opvolger. We hebben goed naar de aan- en opmerkingen van spelers geluisterd. De Frustr8tor werd verder ontwikkeld en op veel punten aangepast.. Het resultaat is een nagenoeg nieuw product.

De belangrijkste veranderingen zijn:


Ook is de nieuwe variant Blockade bedacht. Deze zal binnen afzienbare tijd op de markt gebracht worden. Het vinden van de oplossingen van deze nog pittiger opgaven, zal beduidend moeilijker zijn. De rode stippen van de basisopstelling maken nu geen deel uit van de oplossing, maar zijn een frustrerende sta-in-de-weg voor de 8 groene stippen uit de toppositie. Die moeten namelijk alle 8 in het veld gebracht worden, zonder dat er 2 groene stippen op dezelfde lijn staan. U kunt alvast kennis maken met een Blockadeopgave. U wordt op deze site uitgedaagd om op een interactieve manier de oplossing van een demo opgave te vinden:


Een opgave die niet op jouw Frustr8tor voorkomt, kun je toch spelen door het patroon van de unieke basisopstelling van die opgave op de voorkant van jouw Frustr8tor te zetten. Ook die van de Blockade. Zo kun je eenvoudig aan tientallen opgaven komen, zonder dat je een nieuwe Frustr8tor hoeft aan te schaffen.

Natuurlijk is er ook een Frustr8tor App met tientallen Standard- en Blockadeopgaven voor de iPhone en iPad ontwikkeld, compleet met straftijd en strafpunten. Downloaden dus!

Succes,

Albert Eckhardt