Nederlands English Deutsch
Frustr8tor App

Op zoek naar een spel dat je inzicht, slimheid, logisch denken en doorzettingsvermogen test? Wat daarbij zowel verslavend als frustrerend is? Zoek niet verder, want hier is de breinbreker Frustr8tor!

Velen gingen je al voor: direct 1 week na de lancering stond Frust8tor (spreek uit als: frustrator) al op #1 in iTunes in de categorie Games en betaalde apps. Ontdek zelf waarom!

De puzzel game Frustr8tor is gebaseerd op een schijnbaar eenvoudig probleem, namelijk het verdelen van bollen over het spelbord zonder dat ze op eenzelfde horizontale, verticale of diagonale lijn liggen. Van het fysieke Frustr8tor spel, gebaseerd op het acht koninginnen schaakprobleem, zijn inmiddels al meer dan 200.000 stuks verkocht. Als App krijgt het spel een geheel nieuwe dimensie.
Puzzle Select  Game Types  Gameplay  Score Overview
HD Graphics


Door de aanwezigheid van diverse soorten puzzels met verschillende moeilijkheidsgraden en de tactische afweging om hints te gebruiken wordt je brein doorlopend op de proef gesteld om steeds weer de snelste tijd te scoren. De Frustr8tor is hierdoor de absolute puzzeluitdaging voor spelers van 8 tot 88 jaar.


Features: